ontwerp en realisatie van uw interieur op maat

Heeft u wensen voor het interieur van uw huis of bedrijf en:

  • weet u precies wat u wilt, maar is dat nergens te koop?
  • vindt u het lastig deze te vertalen naar uw situatie?
  • wilt u deze op maat laten maken in de materialen van uw keuze?

Maar denkt u:

  • “Dat is vast onbetaalbaar!”
  • “Waar moet ik beginnen!”
  • “Zijn mijn wensen wel uitvoerbaar?”
  • “Hoe gaat het er dan uit zien?”

Dan nodig ik u uit samen de uitdaging aan te gaan om uw wensen te realiseren! Na een persoonlijk gesprek verwerk ik uw wensen in een fotorealistisch 3D-ontwerp zodat u kunt zien hoe het in uw situatie oogt. U krijgt van mij een offerte gebaseerd op dit ontwerp en de materialen van uw keuze, tegen een eerlijke prijs.

3d ontwerp eiken keuken met witte nis en eiland

fotorealistische 3D-presentatie

interieurbouw Noteboom - keuken Kamperland - over mij

gerealiseerde keuken

ervaringen van opdrachtgevers

Wij zochten voor de inrichting van onze “schuur” van de zorgboerderij een vakman die mee kon denken en onze ideeën kon perfectioneren en verwezenlijken. In Patrick hebben we dit zeker gevonden. Hij is aan de slag gegaan en kwam met een idee voor een kast die perfect aansloot bij onze ideeën. De tekeningen die hij ons voorlegde waren heel duidelijk en het resultaat geweldig. In zeer korte tijd heeft hij voor ons gemaakt wat we wilden en vakmanschap was het zeker. Verbaasd hebben we gezien hoe, in de werkplaats ieder onderdeel op maat gemaakt, perfect paste. Het resultaat is een prachtige blikvanger en de finishing touch van de leer/werkruimte voor de kinderen die gebruik maken van onze zorgboerderij. Patrick, bedankt voor de fijne samenwerking en sorry dat je zo onder tijdsdruk moest werken.

Lucian en Paulus, Zorgboerderij SAMen

Een nieuwe keuken! Waar begin je? We zochten een vakman. Hij ontwierp een keuken naar onze wensen. Alles was mogelijk! Prachtige materialen Top kwaliteit. We zijn superblij met onze mooie, praktische keuken. En ….. het belangrijkste …. fantastisch om in te koken.

Ankie en Maarten

We zijn erg tevreden over onze keuken. Van ontwerp tot plaatsing! Patrick gaf goede adviezen en dacht praktisch mee tijdens het maken van onze keuzes. We kregen alle tijd om over het ontwerp na te denken en keuzes te maken. Tussentijds toch nog een ander idee? Patrick dacht mee en liet ons zien wat het effect zou zijn. Kortom een flexibele vakman die uitstekend maatwerk levert!

Dirk en Miranda

over mij …

Mijn naam is Patrick Noteboom. In de schuur van mijn ouders maakte ik al van alles: bootjes, kandelaars, dekenkistje, mesheften. Ik hoefde dan ook niet na te denken over mijn latere beroep. Direct na de LTS, in 1986, ben ik aan de slag gegaan bij een gerenommeerd interieurbouwbedrijf in Goes. Oude rotten leerden mij het vak interieurbouw. Ook volgde ik een opleiding tot meubelmaker.

31 jaar later, met ervaring op het gebied van productie, ontwerp, werkvoorbereiding, calculatie en verkoop, was het tijd om voor mezelf te beginnen. Projecten van begin tot eind realiseren, samen met de klant, is wat ik het liefste doe. Daar heb ik nu de gelegenheid voor.

Omdat ook ontspanning belangrijk is, zorg ik er voor dat er nog vrije tijd overblijft. Ik onderneem dan graag iets met mijn vriendin en onze twee dochters. Wat we dan graag doen: sportklimmen, boulderen, koken, spelletjes, reizen. Ook ben ik actief betrokken bij de sportvereniging van mijn dochters.

Patrick Noteboom Interieurbouw Noteboom